4 Mayıs 2014 Pazar

Küçükyalı Çamlık Cafe



          Küçükyalı Sahil'de Adalar mazaralı harika bir Cafe.Güzel havalarda çamların altında kötü havalarda ise Cafe'nin iç mekanında oturabilirsiniz. Hafta sonları kalabalık olabiliyor, hafta içi oldukça sakin bir yer. Kitabınızı, gazetenizi alıp çayınızı kahvenizi içebilirsiniz ya da sadece manzarayı izleyebilirsiniz.

           Hafta sonu açık büfe kahvaltısı var. Fakat hiç yemediğim için herhangi bir öneride bulunamayacağım. Garsonların hizmetini çok beğendim. Hem güleryüzlü hem de işini önemseyen kişiler. Sahilde yaptığınız yürüyüşten sonra mola vermek isterseniz, çamların altındaki bu güzel cafeyi size önerebilirim.

5 yorum:

Semihal Tüzüner dedi ki...

İstanbul'u özledim galiba kitap toplantısını orada mı yaptınız?Fotoğrafı beğendim zira karşıdan Kınalıada da çok güzel görünüyor.Antalya'dan sevgiler.

Derdest fikirler dedi ki...

Evet Semihalciğim toplantımızı bu harika manzara karşısında yaptık :)

Gül dedi ki...

21 Haziran 2015 Cumartesi günü "Babalar Günü"nde kahvaltı için gittik.
Kalabalık olmamasına rağmen hizmeti beğenmedik. Uzun bir süre beklemek zorunda kaldık.
Yalnız adının Ömer Efe olduğunu öğrendiğimiz bize çay servisi yapan garsona güler yüzlü hizmetinden dolayı teşekkür ederiz.

Gül dedi ki...

21 Haziran 2015 "Babalar Günü" için kahvaltıya gittik. Manzara şahane.

Kalabalık olmamasına rağmen hizmetten memnun kalmadık. Uzun süre beklemek zorunda
kaldık. Yalnız çay servisi yapan Ömer Ege isimli garsona güler yüzlü hizmeti için teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

Konum olarak zaten muadillerinden bir adım önde olan mekan, yeni dekorasyonu, menüsü, kibar ve seviyeli çalışanları ile oldukça başarılı. Eşim ve kızlarımla güzel bir pazar kahvaltısı yaptık. İkramları ile göz doldurdular. Lavabo da temizdi. Otopark sorunu yok, vale hizmeti titizlikle yapılıyor, aklımız aracımızda kalmadı. Teşekkürler Çamlık Cafe, yolunuz açık olsun 👍

Yorum Gönder