14 Kasım 2014 Cuma

Ulus Parkı Cafe'si

                 
     Ulus Parkı Cafe'si; Ulus'a gittiğimde mutlaka uğradığım bir cafe. Hangi arkadaşımı götürsem hayran kalıyorlar -ki kalmamak da mümkün değil.


          Cafe'ye gelir gelmez bu muhteşem manzarayla karşılaşıyorsunuz. Ondan sonra da sevdalanıyorsunuz bu parka ve cafeye. İlk kiminle gittiğimi ve burayı nasıl keşfettiğimi hiç hatırlamıyorum. Kim bana öğretmişse  teşekkür ediyorum. Bana huzur veren bir cafe. Gece manzarası ayrı, gündüz manzarası ayrı güzel.


             Ben gittiğimde genelde Türk kahvesi içmeyi tercih ediyorum. Bu nedenle yiyecek ve içecekler konusunda size bilgi veremeyeceğim. Kimbilir belki siz gider ve bana bilgi verirsiniz? Ama her ne yerseniz yiyin üzerine bir Türk kahvesi için bence. Bu manzaranın eşliğinde Türk kahvesi çok güzel gidiyor. Parkı gezmeyi de sakın unutmayın.

         Kapalı mekanı olduğu için yılın her mevsimi rahatlıkla gidebilirsiniz. Fakat ısrarla bir yaz akşamı buraya uğrayın derim. Üzerinize de ince bir şal almayı unutmayın. Çünkü Boğaz'a tepeden bakacaksınız. Şimdiden iyi seyirler dilerim...




4 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Ne güzel yer burası Fatoş'cuğum, hayran kaldım, manzara yeter...

Derdest fikirler dedi ki...

Evet Müjde'ciğim, dikkat et bu park, bağımlılık yapabilir :)

fatma dedi ki...

Bayıldım , bizi de götür canım ama mutlaka..

Derdest fikirler dedi ki...

Fatmacığım haziranda mutlaka gidelim. Yazın dışarda oturmak çok keyifli olur, hele bir de senin sohbetin eklenirse bu manzara daha güzel olur.

Yorum Gönder